NIEUW in Nederland! De Spinal Flow Technique

Gepubliceerd op 11 juli 2023 om 15:45

De Spinal Flow Technique, nieuw in Nederland!

 

Heb je ooit gehoord van de Spinal Flow Technique? Deze revolutionaire methode is ontwikkeld om het lichaam te bevrijden van fysieke, toxische en emotionele belasting. Het is een effectieve manier om de energiestroom in het lichaam te optimaliseren en zo gezondheid en welzijn te bevorderen. En goed nieuws: deze methode is nu ook beschikbaar in Nederland!

 

Maar wat is de Spinal Flow Technique precies? Laten we eens dieper ingaan op hoe het werkt en waar het vandaan komt.

De Spinal Flow Technique werd ontwikkeld door Dr. Carli Axford uit Australië. Als ervaren chiropractor en holistisch geneeskundige was zij gefascineerd door de relatie tussen de wervelkolom, het zenuwstelsel en onze algehele gezondheid. Ze begon te experimenteren met verschillende technieken om deze relatie te optimaliseren. Dit alles is volledig wetenschappelijk onderbouwt en gedocumenteerd zodat de methode gedeeld kon worden met anderen. Mocht jij een Spinal Flow Practitioner willen worden? Neem dan een kijkje op de site van Dr. Carli Axford zelf. 

 

Uiteindelijk creëerde Dr. Axford de Spinal Flow Technique, een methode die zich richt op het herstellen van de natuurlijke beweging van de wervelkolom en het bevorderen van een optimale communicatie tussen de hersenen, het zenuwstelsel en alle andere systemen in ons lichaam. Maar hoe werkt dit precies? De basisgedachte achter de Spinal Flow Technique is dat blokkades in de wervelkolom kunnen leiden tot verstoringen in de energiestroom door ons gehele lichaam. Deze blokkades kunnen veroorzaakt worden door fysieke trauma's, zoals ongelukken of blessures, maar ook door toxische stoffen en emotionele stress.

 

Door middel van zachte aanrakingen en specifieke bewegingen helpt de Spinal Flow Technique om deze blokkades op te heffen en de energie weer vrij te laten stromen. Dit stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam en ondersteunt een optimale gezondheid op alle niveaus. En nu is deze revolutionaire techniek dus ook beschikbaar in Nederland! Diederick van www.di-s.nl, en nu ook van 5D Spinal Flow, heeft zich laten opleiden door Dr. Carli Axford zelf en brengt de Spinal Flow Technique naar ons land. Met zijn website 5DSpinalflow.nl deelt hij veel informatie, en is beschikbaar voor behandelingen voor iedereen die geïnteresseerd is in deze methode. Van jong tot oud!

 

De doelgroep voor de Spinal Flow Technique is breed. Mensen die geïnteresseerd zijn in verschillende vormen van healing, zoals reiki of energiewerk, zullen waarschijnlijk meer interesse hebben in deze techniek. Maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar alternatieve geneeswijzen en graag wilt experimenteren met nieuwe methodes om je gezondheid te verbeteren, is dit zeker iets om eens over in te lezen. Het mooie aan de Spinal Flow Technique is dat het niet alleen gericht is op symptoombestrijding, maar echt probeert de oorzaak van klachten aan te pakken. Door het herstellen van een optimale communicatie tussen de hersenen en het zenuwstelsel kan er balans ontstaan in het hele lichaam. Dit kan leiden tot verlichting van fysieke klachten, verbetering van de algehele gezondheid en zelfs emotionele transformatie.

 

Dus als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je welzijn te bevorderen en je lichaam te ondersteunen in zijn natuurlijke genezingsproces, overweeg dan zeker eens de Spinal Flow Technique. Met de komst van 5DSpinalflow.nl is deze methode nu ook beschikbaar in Nederland, dus waarom zou je het niet eens proberen? Je zou zomaar versteld kunnen staan van de positieve effecten die het kan hebben op jouw gezondheid.

Reactie plaatsen

Reacties

Patrick H
5 maanden geleden

Super leuk en duidelijk geschreven Diederick! Ik ben erg benieuwd, zeker na het zien van je video's. Tot snel! ⚡⚡

Oumaya
5 maanden geleden

Ontzettend blij om dit te lezen, ik loop al tijden met rugklachten. Ik ben blij dat ik vanmiddag meer informatie krijg. Hopelijk gaat dit voor mij verschil maken. Maar heb er het volste vertrouwen in. Jouw intentie is goed!