SPINAL FLOW REVIEWS 

Ben je behandeld door 5D Spinal Flow? Laat hier achter hoe je het hebt ervaren.

Reactie plaatsen

Reacties

Connie
8 maanden geleden

Over Diederick en de spinal flow behandelingen die ik bij hem heb ondergaan.
Jij bent een prachtig zuiver mens. Je staat zonder oordeel open voor wie ik ben en gaat niets uit de weg. Je hebt zelf ook heel duidelijk veel werk gedaan aan jezelf - jouw proces staat nooit in de weg van het mijne. Je leidt het proces, maar volgt net zo makkelijk als dat nodig is. Je bent sterk en stabiel en kan tegelijk waar nodig zeer meebewegen. Je biedt veiligheid maar houdt niets tegen. We wisselen niet altijd veel woorden, maar dat is ook niet nodig want de samenwerking gaat min of meer 'vanzelf'.

Ik ervaar spinal flow als enorm bekrachtigend. In alles voel ik dat mijn lichaam de regie heeft - jij zet het proces aan. En reguleert, maar steeds minder als je ziet dat het niet (meer) nodig is. Ik heel mezelf. Weliswaar met hulp, met een gids, maar mijn lichaam doet dit zelf.

Waar wel eens gezegd wordt dat je bij zelfheling jezelf afpelt als een ui, laagje voor laagje, is spinal flow voor mij meer een omgekeerd proces. Vanuit mijn kern, mijn diepste zijn, duwt mijn lichaam de laagjes weg die beklemmend zijn en groei in de weg staan.

Het is een intensief proces.
Het is confonterend en laat veel lelijkheid naar boven komen. Toch is het niet zwaar - niet echt - omdat hierbij niet mijn hoofd (met al z'n constructies en aannames) maar mijn lijf aan zet is. En dat werkt veel doeltreffender: als ik toelaat wat er opkomt en niets tegen houd werk ik er zo doorheen.

Het is als een bevalling.
Daarbij neemt mijn lichaam ook de regie over en hoef ik alleen te volgen en te ademen. Alleen baar ik nu geen kind maar baar ik mezelf.

Germaine
10 maanden geleden

Het was een hele fijne ervaring. Je word op je gemak gesteld. Je word in je waarde gelaten. Dat geeft al een goede start van de behandeling. De behandeling zelf is een heel bijzondere ervaring. Je voelt letterlijk slechte energie weg vloeien. Het doet geen pijn. Bij mij voelde het als warme tintelingen in mijn handen die ik er uit wilde wapperen. Heel erg fijn dat die energieën al weg zijn. Ik voelde mij daarna als een vis in het water, ik liep met een lach op mijn gezicht door de stad, kon weer diep ademhalen en was niet onzeker. (want dat is ook chill van zijn locatie. Je bent lopend binnen 3 minuten in de stad :) ik zou wel nog meer over de behandeling willen vertellen, maar zelf ervaren is het beste. Diederick, je bent een topper!!

Jamie
10 maanden geleden

Ontzettend fijne spinalflow behandelingen bij Diederick gehad! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij hem wat terug te zien was in de manier waarop ik mij al vanaf de eerste sessie kon overgeven aan de behandeling. Ik merk dat ik veel aan het loslaten ben op verschillende manieren. Ik voel dat er dingen in werking zijn gezet wat doorstroomt naar buiten om losgelaten te mogen worden. Het voelt alsof mijn lichaam het nodige zetje heeft gehad doormiddel van de sessies om aan het opschonen te kunnen beginnen en dat ik nu uit het systeem mag gooien wat mij niet dient en weer terug in mijn natuurlijke innerlijke kracht mag gaan staan. Het ‘opschonen’ uit zich overigens ook in mijn dagelijkse leven want ik kreeg spontaan ‘opruimbuien’ haha! Het is een absolute aanrader om jouw eigen spinalflow sessie te gaan ervaren bij Diederick!

Elles
10 maanden geleden

Ik had een sessie geboekt omdat ik nieuwsgierig was. Ik had niet persé een aanleiding, zo dacht ik.
Van het resultaat sta ik versteld. Het was niet alleen fysiek een aparte sensatie, maar ook de emoties kwamen enorm los. Ik zat zo in de “regel-mode” mbt mantelzorg , dat ik de emoties had onderdrukt. Goed dat dit naar boven kwam.
Ik heb de sessie als heel heilzaam ervaren. Het heeft even geduurd om deze review te schrijven, omdat ik alles een plekje moest geven en het effect lang aanhield.
Ik raad iedereen een spinal flow sessie aan. Ook al heb je niet direct een aanleiding. Het kan je zomaar belangrijke inzichten opleveren waar je toch even bij moet stilstaan.

Stephan
10 maanden geleden

Ik heb inmiddels meer dan 10 spinalflow behandelingen gehad, en ik moet zeggen Diederick zijn nieuwe behandeling is voor mij een groot succes. Wat Diederick met de 5D spinal flow technique toepast is briljant. Iedere keer als ik een behandeling gehad heb ervaar ik de dagen erna direct effect.

Zodra ik bij Diederick op de behandeltafel lig
Ben ik direct diep ontspannen. Na de behandeling voel ik me vaak wel even vreemd, moe en een onbestemd gevoel. Maar de dagen erna ervaar ik zoveel rust, alsof ik een jas heb uitgedaan.

Door de Spinal flow ontstaat er in mij een bepaalde openheid, welke me in staat stelt dicht bij mezelf te blijven. Het is een fijne en goede techniek om negatieve verhalen en emoties los te laten.

Tevens is de locatie van 5D spinal Flow ideaal, direct naast Rotterdam centraal. Er is tevens om minder dan 2 minuten een (betaalde) parkeerplaats.

Nova-Lilly
10 maanden geleden

Ik liep een beetje vast tot ik vandaag bij Diederick kwam voor de spinal flow. Ik weet niet wat ik precies verwachtte en wat er is gebeurd intern maar ik heb nog nooit maar dan ook nog nooit zoveel in een sessie kunnen opruimen. Diederick voelt heel vertrouwd waardoor ik geen blokkade had en hij leidt je perfect door de verschillende fase heen tijdens de sessie. Het moment zelf had ik het zwaar en kreeg ik bijna totale paniek, hij pakt dit perfect op waardoor ik de rust kreeg om door te gaan en vooral de emoties te laten lopen…. Ik gaf echt alles om ze in het begin tegen te houden. Ik heb daarna een halve dag geslapen en voel me zo opgeruimd dat is onbeschrijfelijk. Ik had dit veel eerder moeten doen. Wil je echt het beste uit jezelf en voor jezelf halen, en voorgoed oude trauma’s en knopen opruimen, dan kan ik geen betere kliniek en therapeut bedenken dan hem. Ik ga zeker door om de andere stukken op te ruimen

Lulla
10 maanden geleden

Beveel ten zeerste aan om een spinale flow-sessie met Diederick te krijgen. Di is een zachtaardige en zorgzame Spinal Flow-therapeut. Ik heb altijd zo’n geweldige ervaring…zijn benadering is koesterend en zorgzaam en ik voel me helemaal op mijn gemak in z’n ruimte en aanwezigheid. Ik verlaat me zo licht als een veertje 💕

Ghislaine
10 maanden geleden

Ik kom nu al een tijde bij Diederick. Hij luistert oprecht naar je problemen en denkt met je mee. Ik begon voor het laseren, daarna mijn acne en hormoonbalans etc. Laatst heb ik ook een spinalflow behandeling gedaan. Eerst dacht ik ,,, hoe kan dit nou helpen. Maar tijdens de behandeling wilde ik de emoties tegen houden maar je lichaam gooit het eruit. Het was op het moment zelf heftig en overdonderend. Maar achteraf voel ik minder druk in me hoofd en de blokkade in me schouder is ook aanzienlijk minder!

Het is zeker een aanrader!

Iv
10 maanden geleden

Ik ben onlangs bij Diederick geweest voor een Spinal flow behandeling.

Dit had hij eerder moeten starten! Wat kwam er veel los.. Al bij de eerste keer.

Diederick stelt je goed op je gemak en creëert een veilige en vertrouwde omgeving. Ik ging naar hem toe met klachten in mijn rug. Tijdens de sessie voelde ik heel wat loskomen en een hele warme energie die zich verspreidde over mijn onderlichaam. Dit voelt als een bevrijding en alsof er een spanning is losgekomen. Ik zou Diederick iedereen aanraden! Hij is duidelijk, geeft goede workflow instructies en weet goed waar hij mee bezig is. Daarnaast is het ook gewoon een heerlijk mens om bij in de buurt te zijn :)❤️

Patrick H
10 maanden geleden

Inmiddels heb ik al 3 spinal flow behandelingen gehad van Diederick.

De Locatie is goed te bereiken met OV en auto, direct naast Rotterdam centraal. Goed toegankelijk voor minder valide. Diederick professioneel en gastvrij, hij creëert direct een ontspannen en ongedwongen sfeer. Na uitleg over de spinal flow start de behandeling.

De behandeling kan ik omschrijven als diep ontspannen(meditatief) met golven van loskomende emotie, welke niet perse te plaatsen zijn. Uiteindelijk is de behandeling erg bijzonder, bevrijdend en ontspannen om te ervaren.

Wat de spinalflow mij gegeven heeft is meer rust en ruimte in mijzelf. Ik ben minder on edge en ben beter in staat mijn gevoel onder woorden te brengen. Daarbij is er een bepaalde lichamelijke ontspanning ontstaan waar ik zelf ook makkelijker naar kan terugkeren na stress of spanning.

Diederick is betrokken en je kunt bij vragen ook altijd contact met hem opnemen.

Ik zou de behandeling zeker aanraden aan andere.

Mark Westbroek
10 maanden geleden

Diederick is een aardig en professioneel persoon. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Na een intake begon de behandeling, die ik als ontzettend bijzonder ervaren heb. Bedankt voor alle lieve zorgen Di, mijn pijn is een stuk minder! En dat al na 1 behandeling.. tot volgende week
Groet